Christian Dior Dior BlackSuit O S8I

Beschrijving
Categorie: Tag:

De Dior BlackSuit o S8I monturen zijn een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Het bicolore acetaat frame geeft deze monturen een uniek en opvallend uiterlijk, terwijl de chromen metalen armen voor extra duurzaamheid zorgen. Het frame past zich aan aan verschillende gezichtsvormen en biedt een comfortabele en stevige pasvorm.

Met de nieuwste technologieën en materialen is er gezorgd voor een optimale pasvorm en comfort. Dior ontwerpt monturen die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen, en dat is terug te zien in deze monturen. Het merk is bekend om zijn kwaliteitsproducten en de aandacht die wordt besteed aan de details, en dat geldt ook voor de BlackSuit o S8I.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe montuur voor uw dagelijkse look, of voor speciale gelegenheden, deze monturen zijn een uitstekende keuze. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat er altijd een paar is die bij u past. De combinatie van bicolore acetaat en chromen metalen armen zorgt ervoor dat deze monturen altijd opvallen en een statement maken.

Dior is toegewijd aan het aanbieden van de beste monturen op de markt, en de BlackSuit o S8I zijn daar een perfect voorbeeld van. Dankzij de uitstekende kwaliteit en stijlvolle uitstraling zult u zich altijd zelfverzekerd en stijlvol voelen in deze monturen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en hebben ze een lange levensduur, wat ze een geweldige investering maakt voor uw garderobe.

Hoe het werkt?

Kies de tijd van uw passage in winkel

Gebruik de kalender om de datum en de tijd te selecteren.

Bevestig uw aanvraag door in te loggen of een account aan te maken.

  • Uw aanvraag wordt bevestigd door e-mail en SMS met de contactgegevens die u ons verstrekt.
  • U kunt uw aanvraag op elk moment annuleren.

Kom en probeer in de winkel zoveel glazen als je wilt!

  • Afhankelijk van de beschikbaarheid van onze voorraad, zijn we toegewijd aan de bril die u kiest op de site behouden tot de datum van de afspraak.
  • Geniet van onze gratis advies en een brede selectie van glazen verkrijgbaar in de winkel.

Geen betaling wordt u gevraagd op onze website!

  • Uw verzoeken zijn zonder enige aankoopverplichting.
  • U koopt alleen in de winkel en alleen als de bril gelieve u of als een betaalde dienst wordt geleverd.

Designed by Bluetime - Bluebook ©2024 - Minet Opticiens

Select your request:


Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?