Multifocale brillenglazen

Geniet van garanties echtheid – tevredenheid – breuk – diefstal

Beschrijving

Varilux specialist

Uw opticien volgt op regelmatige basis gespecialiseerde bijscholingen met als onderwerp de laatste innovaties en technologieën van progressieve glazen. Hij is de aangewezen persoon om u met een visuele analyse en een gepersonaliseerde aanbeveling te adviseren

Het glas is verdeeld in 3 zones voor dicht, intermediate en ver zicht met een “graduele” overgang tussen elk van hen.

  • De dicht-zichtveldzone: de bodem van het glas heeft erg correctiefactor zo kunt u een netto-omgeving zien (voor lezen)
  • De ver-zichtveldzone: de bovenzijde van het glas is niet of nauwelijks correctieve (naargelang het geval *), maakt een zeer duidelijk beeld van een verre omgeving (meer dan 2 meter)
  • De intermediate zichtveldzone: is het centrale deel van de lens afzonderlijk zien wat er op een afstand tussen 50 cm en 2 meter

U ontvangt uw echtheidscertificaat voor uw progressieve glazen (varilux van Essilor, Zeiss…) samen met uw bril.

Bovendien zijn de progressieve brillenglazen discreet met de laser gegraveerd, uw garantie voor kwaliteit en echtheid.

Als u na een aanpassingsperiode van 30 dagen niet tevreden bent over uw progressieve brillenglazen, dan zullen wij deze vervangen door andere brillenglazen.

Uw progressieve brillenglazen zijn gedekt door een breukgarantie, die 36 maanden geldig is vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar.

De garantie geldt enkel voor een vervanging door een paar glazen met dezelfde sterkte en gemaakt uit hetzelfde materiaal als de gebroken glazen.

Uw progressieve brillenglazen zijn gedekt door een breukgarantie, die 36 maanden geldig is vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar.

De garantie geldt enkel voor een vervanging door een paar glazen met dezelfde sterkte en gemaakt uit hetzelfde materiaal als de gebroken glazen. De garantie is echter niet van toepassing op eventuele krasjes of splinters op de omtrek en/of het oppervlak van de glazen en zal enkel worden toegekend tegen teruggave van de gebroken glazen.

Uw progressieve glazen zijn gedekt door een diefstalgarantie die 36 maanden geldig is vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar.

De garantie wordt slechts toegekend op vertoon van het proces-verbaal van de politie, en geldt enkel voor een vervanging door een paar glazen met dezelfde sterkte en gemaakt uit hetzelfde materiaal als de gestolen glazen.

Een professionele apparatuur van de laatste generatie: de technologie en de “know-how” ten dienste van uw visie!

Apparaat gebruikt voor het subjectief bevestigen van de sterkte van uw lenzen.

Maakt een centrering tot op één tiende van een millimeter mogelijk van alle lenzen en wordt specifiek aangewezen voor de centrering van de progressieve lenzen (bijvoorbeeld Varilux) apparatuur die nodig is om te profiteren van de nieuwe technologie multifocale brillenglazen Varilux s-serie.

   Afspraak

Hoe werkt het?

Kies de tijd van uw passage in winkel

Gebruik de kalender om de datum en de tijd te selecteren.

Bevestig uw aanvraag door in te loggen of een account aan te maken.

  • Uw aanvraag wordt bevestigd door e-mail en SMS met de contactgegevens die u ons verstrekt.
  • U kunt uw aanvraag op elk moment annuleren.

Kom en probeer in de winkel zoveel glazen als je wilt!

  • Afhankelijk van de beschikbaarheid van onze voorraad, zijn we toegewijd aan de bril die u kiest op de site behouden tot de datum van de afspraak.
  • Geniet van onze gratis advies en een brede selectie van glazen verkrijgbaar in de winkel.

Geen betaling wordt u gevraagd op onze website!

  • Uw verzoeken zijn zonder enige aankoopverplichting.
  • U koopt alleen in de winkel en alleen als de bril gelieve u of als een betaalde dienst wordt geleverd.

Designed by Bluetime - Bluebook ©2023 - Minet Opticiens

Select your request:


Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?