Algemene Voorwaarden voor het gebruik van de website www.opticienminet.be

Welkom bij www.opticienminet.be, de website van “Optic GALLERY n.v.”
14 Chaussée de Charleroi 1060 Bruxelles

Onze site is de etalage van onze commerciële activiteiten, dat wil zeggen brillenwinkel en opticien-optometrist diensten die wij leveren in onze winkel gevestigd: 14 Chaussée de Charleroi 1060 Bruxelles. Onze winkel is open voor het publiek van maandag tot en met zaterdag, van 10u tot 18u30.

1. Dit document bevat de voorwaarden voor het gebruik van de verschillende online diensten beschikbaar op onze website en de verbintenissen tussen de vennootschap “Optic Gallery” (hierna “Jean-Claude Minet” of “wij”) en de gebruikers van de website (hierna “de gebruiker” of “u”).

2. Op onze website kunt u zich inschrijven op onze “nieuws” en “promoties” te ontvangen via email, kunt u een afspraak maken in onze winkel voor een ogentest of brillen proberen.

3. Persoonlijke gegevens en privacy : Jean-Claude Minet verbindt zich ertoe de huidige Belgische wet op het gebruik van persoonsgegevens te respecteren. De gegevens die u ons op onze site ingeeft blijven binnen ons bedrijf en zullen nooit aan derden worden verkocht of overgedragen voor commerciële doeleinden.

4. Wanneer de gebruiker zich inschrijft als lid van de website, of zich inschrijft naar aanleiding van een bestelling via de website, zullen de persoonlijke gegevens worden bewaard in zijn/haar ledenruimte. De gebruiker ontvangt per e-mail de toegangscodes van zijn/haar ledenruimte, waar hij/zij, indien gewenst, de persoonsgegevens zal kunnen raadplegen, bewerken of wissen. De gebruiker zal ook in zijn/haar ledenruimte de geschiedenis van de op de website geplaatste bestellingen terug kunnen vinden.

5. De gebruiker, die zich inschrijft en/of bestellingen plaatst op de website, verbindt zich ertoe werkelijke gegevens en een geldig e-mailadres te communiceren, die gebruikt zullen worden voor de communicatie en de bevestiging van de aangeboden diensten.

6. Verzoeken om afspraken worden besteed op onze site zonder de aanschaf van betrokkenheid. Dat wil zeggen dat als je komt om te winkelen en u niet wilt dat uw bestelling te bevestigen of maak een andere aankoop, de volgorde waarin u op onze site vervalt hebben geplaatst.

7. Beschikbaarheid glazen modellen die op onze site, wij doen ons best om onze catalogus te behouden, maar we kunnen niet garanderen dat de beschikbaarheid van de modellen die op onze website.

8. Selectie en reservatie van een bril op onze site: de mate van beschikbaarheid van de voorraad, we beloven om de bril die je op de site gekozen hebben tot de datum van de afspraak vast te reserveren.

9. In het geval dat we worden geconfronteerd met een gebrek aan beschikbaarheid van het model (s) die u hebt gekozen of de aanwezigheid van een door u gevraagde afspraak, zullen we in staat zijn om contact met u op om een nieuwe afspraak te stellen.

10. Annulering van van een afspraak: u kunt uw afspraak op elk gewenst moment annuleren door in te loggen op uw persoonlijke ruimte. Een simpel telefoontje of SMS ook volstaan. Geen kosten in geval van benoeming annulering worden aangevraagd.

11. Een vordering kan worden verzonden per aangetekende post aan “OPTIC GALLERY s.a.” 14 Chaussée de Charleroi 1060 Bruxelles.

12. Elk conflict zal worden behandeld in het kader van de huidige Belgische rechtspraak en door de Brusselse rechtbanken.

Designed by Bluetime - Bluebook ©2023 - Minet Opticiens

Select your request:


Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?